Banner
HOMEBLOGSOpinió sobre les mesures anticrisis
19 August 2011

Opinió sobre les mesures anticrisis

Written by 

(1) Lo dels genèrics, ja era hora. No sé perquè abans es pagava amb diners publics per productes que es podien comprar mes barats. Un exemple de mala gestió pública. La mesura arriba tard però més val tard que mai.

(2) Lo de que les empreses avancin el pagament d'impostos és una mala idea. És com obligar a les empreses a concedir crèdits al govern. Això no és bo perquè treu liquiditat a les empreses en moments de manca de crèdit i no arregla el problema de fons que és que el deute del govern és massa elevat. Augmentar el deute quan tens un deute excessiu sembla anar en la direcció equivocada.

(3) La reducció de l'IVA per compra de pisos de primera mà es incongruent i demostra que aquest govern no sap que fa i va donant pals de cec. Si creuen que el problema immboliari es soluciona amb bonificacions fiscals, per què van treure els avantatges fiscals de la compra de pisos fa només uns mesos? És molt contraproductiu que la gent vegi que el líder no sap on va.

Read 40262 times
Rate this item
(0 votes)

INTRODUCTORY NOTE

Starting January 30, 2012, I decided to put the random (economic) thoughts that I was posting on Facebook, in a blog. In this site you will be able to read all Facebook notes going back to 2008, (without my Friend’s comments, unfortunately), but we will only maintain the new thoughts. If you want to check out the old comments, they are still posted on Facebook. If you want to comment on them, you have two options (1) Become a Facebook Subscriber. Since all the posts will also appear in Facebook, you will be able to comment there. (2) Comment on Twitter, as each post will also be announced in Twitter.

Search

Banner