Banner
HOMEBLOGSResposta a la Junta Directiva del Barça sobre els 3,8 milions que l'Espanyol ens deu per Raul Baena
15 September 2010

Resposta a la Junta Directiva del Barça sobre els 3,8 milions que l'Espanyol ens deu per Raul Baena

Written by 

Agraeixo al FC Barcelona l’haver publicat una nota on clarifica la situacio de la relacio economica de Baena i el Barça. I ho agraeixo perque la nota no fa mes que confirmar el que he dit a RAC1 aquest mati: tal i com va declarar Sandro Rosell durant la seva primera setmana de mandat, no tenia la intencio de cobrar el deute que l’Espanyol te amb el Barça en relacio al cas Baena “per refer les relacions amb l’Espanyol”.

Tal i com diu la nota informativa, l'audiencia provincial va dictar sentencia a favor del Barça i va obligar al jugador a pagar al Barça 3,5 milions d'euros (que, sumat a despeses varies i interesssos, dona un total de 3,8 milions). Tal i com diu la nota, es cert que el jugador va recorrer la sentencia. El problema es que l’actual junta directiva hagués pogut demanar l’execució provisional de la sentencia (que es de segona instancia) de l’Audiencia Provincial. El fet que no ho hagués demanat, sobre tot donades les “tensions de tresoreria” que figura que el Barça patia quan Sandro va arribar el Club. Si necessitava tant els diners i l’Audiencia de Barcelona li donava una manera senzilla de recaptar 3,8 milions d’euros, per que no va demanar l’execucio provisional? No sera que en realitat no tenia intencio de cobrar-li el deute a l’Espanyol?

La nota diu que jo menteixo perque l’Espanyol no te cap deute amb el Barça. Estrictament parlant, aixo es cert: la llei obliga als jugadors a pagar les clausules de rescisio per obtenir la rescisio dels contractes. Pero tots sabem que en realitat qui paga es el club que compra. Dir que el deute no es de l’Espanyol sino del Baena es com dir que Florentino no va pagar la clausula de Figo sino que va ser el propi Figo. Si. Tecnicament va ser Figo, pero aquest nomes va dipositar els diners que li havia donat el President del Madrid.

En qualsevol cas, aixo de que era l'Espanyol qui ens devia 3,8 milions pel tema Baena no ho he inventat jo. Ho havia tret de les paraules que el vicepresident Javier Faus va pronunciar durant la roda de premsa que va fer quan va presentar la reformulacio dels comptes. El fet que qui te el deute es l’Espanyol i no el jugador es pot veure al punt numero 6 de l’article que va publicar El Mundo Deportivo i que podeu trobar al seguent link:

http://hemeroteca.elmundodeportivo.es/preview/2010/07/28/pagina-10/5806902/pdf.html

L’ultim punt del comunicat del Barça diu que quan la sentencia sigui definitiva, la junta directiva exigira la seva execucio. Espero de veritat que sigui cert i que el Barça no perdoni aquest deute. Si el meu comentari a RAC1 ha servit per a que el Sandro es faci enrera en aquest afer, benvingut sigui. Ara be, per demostrar que no es fara enrera i que efectivament cobrara, no hi ha millor manera que cobrar immediatament. L’execucio provisional de la sentencia es pot fer dema mateix. De fet, no hi ha CAP RAO per no executar-la. Les baralles legals poden durar anys. I durant aquests anys, els diners estaran mes ben guardats a can Barça que a can Perico.

Read 38351 times
Rate this item
(1 Vote)

INTRODUCTORY NOTE

Starting January 30, 2012, I decided to put the random (economic) thoughts that I was posting on Facebook, in a blog. In this site you will be able to read all Facebook notes going back to 2008, (without my Friend’s comments, unfortunately), but we will only maintain the new thoughts. If you want to check out the old comments, they are still posted on Facebook. If you want to comment on them, you have two options (1) Become a Facebook Subscriber. Since all the posts will also appear in Facebook, you will be able to comment there. (2) Comment on Twitter, as each post will also be announced in Twitter.

Search

Banner