Banner
HOMEBLOGSLes Calúmnies de la Botiga del Barça
09 March 2010

Les Calúmnies de la Botiga del Barça

Written by 

Darrerament ha aparegut sospitosament una informació de la que s’han fet ressò alguns mitjans de comunicació on es deia que jo, Xavier Sala i Martin, havia donat tracte de favor al meu germà, Emili Sala i Martín a l’hora de concedir una botiga del Barça a Lloret a una empresa de la que l’Emili formava part.

En un país democràtic on existeix la presumpció d’innocència no hauria de ser la víctima (en aquest cas el meu germà i jo) qui hagués de demostrar la seva innocència sinó l’acusador (els periodistes i advocats que han publicat o divulgat la notícia) qui haurien de demostrar la meva culpabilitat a l’hora de donar tracte de favor a l’Emili. Com que he vist que aquest principi bàsic no s’ha respectat, em veig obligat a fer les següents puntualitzacions:

(1)    És cert que la llicència de la botiga de Lloret la té una empresa participada per l’Emili i que aquesta llicència se li va donar al 2006.
(2)    Les llicències de les botigues-franquícia les atorga l’empresa FCB Merchandising.
(3)    L’empresa FCB Merchandising està participada en un 100% per Nike. Això era veritat al contracte que estava en vigor al 2006 i també és veritat al contracte que està en vigor en l’actualitat. Això vol dir que ni el president del Barça, ni cap membre de la junta directiva (i molt menys de la comissió econòmica de la que jo formava part al 2006) tenen RES A DIR a l’hora de decidir les llicencies.

Per tant, les acusacions de tracte de favor són absolutament falses per la senzilla raó de que jo, Xavier Sala i Martin, no podia donar cap tracte de favor al meu germà ja que qui va prendre la decisió de concedir la botiga no era la junta directiva del Barça(a la que, per altra banda no vaig entrar a formar part fins TRES ANYS DESPRES) sinó l’empresa Nike (per a la que mai no he treballat).

Ja sé que no he de donar explicacions i que els meus amics us emprenya que les doni. Però aquest cop, com que la calúmnia no només fa referència a mi sinó a una de les persones que més estimo, el meu germà, crec que tinc l’obligació de sortir i dir la veritat, encara que això signifiqui fer el joc a qui no s’ho mereix.

Read 22022 times
Rate this item
(0 votes)

INTRODUCTORY NOTE

Starting January 30, 2012, I decided to put the random (economic) thoughts that I was posting on Facebook, in a blog. In this site you will be able to read all Facebook notes going back to 2008, (without my Friend’s comments, unfortunately), but we will only maintain the new thoughts. If you want to check out the old comments, they are still posted on Facebook. If you want to comment on them, you have two options (1) Become a Facebook Subscriber. Since all the posts will also appear in Facebook, you will be able to comment there. (2) Comment on Twitter, as each post will also be announced in Twitter.

Search

Banner