Banner
HOMEMASS MEDIAInterviews"A sant de què les fronteres encara es decideixen a hòsties?"
07 October 2013
"A sant de què les fronteres encara es decideixen a hòsties?"
Mass media - Interviews
Laura Fàbregas | El Matí Digital
  
 

Tags: Catalunya | Education | Independencia | Política | Sports

Entrevista a Xavier Sala i Martín, de Laura Fàbregas (El Matí Digital)

 

Per aconseguir la independència de Catalunya, vostè es decantaria més per el referèndum o unes eleccions plebiscitàries?

Em decantaria per a que la gent votés. Com sigui, però que votés. Des de sempre, els éssers humans hem utilitzat les guerres i el semen dels reis per a dibuixar fronteres. Tu aconsegueixes la independència a través d’una guerra i de seguida ets acceptat a la comunitat internacional i entres a l’ONU, a la Unió Europea, a l’OTAN. Ja és hora que aquesta antigalla salvatge s’acabi i comencem a usar la força dels vots i el poder de la democràcia per a delinear les fronteres del futur. Si votem per a triar els nostres líders, les nostres lleis, les nostres regulacions, la gestió dels nostres impostos, la nostra educació, la nostra sanitat i les pensions de les nostres jubilacions, a sant de què les fronteres encara es decideixen a hòsties?

Creu que seria una bona idea una candidatura conjunta entre CiU i ERC a les eleccions europees?

Jo no tinc ni idea de si CIU i ERC haurien d’anar junts a les eleccions o de si haurien d’anar separats i després ajuntar-se un cop siguin a Europa per a defensar el dret a decidir el nostre futur a Europa [...]

 

- Read the whole interview (www.elmati.cat)


Search

Banner