Banner
HOMEMASS MEDIAXavier in the News'Economia en colors', el programa que prepara Xavier Sala i Martín per a TV3
24 April 2015
'Economia en colors', el programa que prepara Xavier Sala i Martín per a TV3
Mass media - News Sala i Martín
Vilaweb
  
 

Tags: Books | TV3

L'economista i autor més venut de no ficció aquest Sant Jordi, Xavier Sala i Martín, ha anunciat a RAC1 que prepara un programa sobre economia per a TV3, tot i que la cadena no ho ha confirmat. Es dirà 'Economia en colors', s'emetrà la temporada que ve i es començarà a gravar 'aviat'. A banda de treballar en el guió del programa, Sala i Martín també ha afegit que està escrivint un llibre 'sobre innovació, sobre com han sortit les grans innovacions industrials'. L'economista ha explicat que quan li van dir que va ser l'autor més venut en no ficció es 'pensava que era broma' i ha assegurat que es 'va sorprendre'. 'Jo no m'esperava aquest èxit, perquè el llibre va sortir el setembre', ha afirmat l'autor.

Tot i que Sala i Martín va ser l'autor més venut en no ficció aquest Sant Jordi pel llibre 'És l'hora dels adéus', l'economista ha assegurat que 'no esperava aquest èxit'. Ahir, em prenia el dia més com a consumidor o lector que com a escriptor', ha explicat l'economista.

Sala i Martín ha destacat que 'les vendes de llibres sobre el procés demostren que la gent no es desanima'. Segons l'autor, 'hi ha part de miopia i hi ha part d'interès, gent interessada a dir que el procés s'està morint perquè la gent es desanimi'. En aquest sentit, Sala i Martín ha considerat que 'd'alguna manera ahir vam votar'.

- Link to the whole article

Search

Banner