Banner
HOMEMASS MEDIAXavier in the NewsL’escola s’apunta a l’emprenedoria
10 March 2016
L’escola s’apunta a l’emprenedoria
Mass media - News Sala i Martín
Via Empresa
  
 

Tags: Competitiveness | Education

Les assignatures i projectes relacionats amb l’economia i l’empresa proliferen a les escoles enmig del debat per adaptar el model educatiu a un mercat laboral en plena evolució

“El concepte d’escola que crea especialistes és un error. Era bo en l’època industrial, però no en la de la innovació”, assegura a VIA Empresa Xavier Sala i Martín, catedràtic de la Universitat de Columbia, després de realitzar una xerrada als alumnes de l’Escola Thau de Sant Cugat. Uns alumnes que cursen l’assignatura d’Emprenedoria, una tendència cada cop més estesa que també troba el seu lloc al Saló de l’Ensenyament que ha obert les portes aquest dimecres.

Dirigint-se als alumnes, Sala i Martín els recorda que “us heu de preparar per professions del futur que encara no existeixen. Per fer-ho cal tenir curiositat, heu de preguntar constantment. I heu d’observar, les grans idees un cop descobertes sempre semblaven òbvies. El que té la idea és el que s’hi fixa”. Precisament les idees centren el discurs del reconegut economista, que reflexiona amb VIA Empresa sobre la creixent presència de l’economia i l’empresa als plans educatius.

[...]

- Link to the whole article

Search

Banner