Banner
HOMEMASS MEDIAXavier in the NewsEls liberals de l'Institut Ostrom fan festa grossa i guardonen Xavier Sala-i-Martín
11 November 2022
Els liberals de l'Institut Ostrom fan festa grossa i guardonen Xavier Sala-i-Martín
Mass media - News Sala i Martín
Nació Digital
  
 

Tags: Catalunya | Premis

El laboratori d'idees celebra el seu sisè aniversari i aplega representants del món empresarial i polític, d'Alejandro Fernández a Joan Canadell

Hi ha pocs espais on puguin seure ideològicament a prop Alejandro Fernández, líder del PP a Catalunya, i el diputat de Junts Joan Canadell. Però és que aquest dijous va ser festa grossa entre els liberals catalans. I el que el procés ha separat, el liberalisme -això sí, el del morro fort- es veu que pot aixoplugar. L'Institut Ostrom, un dels think tank d'aquesta ideologia més actius a Catalunya, va celebrar el seu sisè aniversari en una gala a l'Hotel H10 Art Gallery de Barcelona, amb la presència de consellers i alts càrrecs polítics, dirigents patronals i alts directius delss ectors tecnològic i biomèdic, així com figures de l'àmbit acadèmic.

En el transcurs del sopar, es van lliurar els Premis Institut Ostrom al Lideratge Empresarial i Intel·lectual. El Premi al Lideratge Intel·lectual va ser per a Xavier Sala-i-Martín, un omnipresent als debats públics i reconegut exponent d'un liberalisme desacomplexat. Catedràtic d'Economia a la Universitat de Columbia i professor visitant a la UPF, ha estat consultor del Banc Mundial i del Fons Monetari Internacional, i és el Chief Economic Advisor del Fòrum Econòmic Mundial de Davos. Ostrom ha volgut premiar la seva projecció internacional i la tasca divulgadora de l'economia, on els seus posicionaments han generat controvèrsies amb altres personalitats d'alt nivell acadèmic, com el doctor Vicenç Navarro.

[...]

- Link to the whole article (NacioDigital.cat)

Search

Banner