Banner
HOMEMASS MEDIAXavier in the NewsSala i Martín defensa a Granollers la necessitat d'adaptar-se a la IA
08 June 2023
Sala i Martín defensa a Granollers la necessitat d'adaptar-se a la IA
Mass media - News Sala i Martín
Som Granollers
  
 

Tags: Artificial Intelligence

L'economista, convidat pel grup Movento i el Grup de Desenvolupament de Directius Empresaris, fa una xerrada al concessionari Sarsa Audi

L'economista Xavier Sala i Martín, professor a la Universitat de Colúmbia i conegut pels seus estudis sobre creixement econòmic, va ser dimecres al concessionari Sarsa Audi Granollers, convidat per Sarsa –el grup de concessionaris i taller oficial d'Audi, Volkswagen, Seat i Cupra de Granollers, que pertany al grup Movento– i el Grup de Desenvolupament de Directius Empresaris (GDE), per impartir la xerrada El gran repte, en què va parlar dels desafiaments tecnològics que han d'abordar actualment les empreses i les solucions per afrontar-los.

La xerrada va començar amb una visita al concessionari i la benvinguda als més de 300 assistents per part de José Salgado, gerent a Sarsa Audi Granollers, i Gemma Pérez, presidenta del GDE. Tot seguit, Sala i Martín va introduir l'evolució de les idees que han canviat la vida de les persones al llarg dels anys –"les científiques, les socials i les tecnològiques"–.

Va argumentar que "som en plena quarta revolució industrial, derivada de la conjunció de moltes tecnologies, en què la intel·ligència artificial és la més potent", i va definir la IA com "l'arribada de la intel·ligència generativa". Fent cas omís als mals presagis, va proposar tres consells als empresaris que van assistir a la seva xerrada per a ajudar-los a afrontar l'arribada d'aquesta nova intel·ligència. "El primer és abraçar el canvi, ja que qui renega de la tecnologia acabarà perdent; el segon, observar tots els sectors, ja que la competència pot procedir dels llocs més inesperats. I el tercer, qüestionar-se tots els aspectes del negoci, ja que tots estan subjectes al canvi per la IA".

[...]

- Link to the whole article

Search

Banner